... RON / apartament
 
ACASA| SERVICII | TARIFE | UTILE | F.A.Q.| CONTACT
design:      
eADMIN

PROGRAM CONTABILITATE
ASOCIATII DE PROPRIETARI
DOWNLOAD
v.2.0.0.0
versiune demonstrativa
 
status: deconectat

eADMIN® - electronic administration

Cu programul eADMIN® aveti un factor de stres in minus. Daca sunteti membru al unei asociatii de proprietari, presedinte, cenzor sau chiar locatar, inregistrati-va asociatia si cereti-i administratorului sa foloseasca acest program pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de transparenta totala a gestiunii, este dreptul dumneavoastra. Daca sunteti administrator atestat, aveti mai multe motive sa folositi programul eADMIN®, a fost realizat special pentru dumneavoastra, este simplu, compact, practic, conform cu legislatia in vigoare si simuleaza lucrul pe hartie. In acest fel respectati dreptul fundamental al membrilor asociatiei de proprietari,

  1. CAP. II, Art.12 - Proprietarii membri ai asociatiei de proprietari ... au si urmatoarele drepturi: sa primeasca explicatii cu privire la calculul cotei de contributie la cheltuielile asociatiei,
  2. CAP. III, Art.10 - Proprietarii au dreptul sa cunoasca toate aspectele ce tin de activitatea asociatiei si au acces, la cerere, la orice document al acesteia.

... evitand in acelasi timp multele discutii din scara si spatele blocului, fie nemultumiri intre locatari deoarece au impresia ca ei platesc mai mult decat altii, fie nemultumiri fata de administratia blocului deoarece au impresia ca banii asociatiei au fost folositi pentru diverse cheltuieli in interes personal.

Cu programul eADMIN® evidentele asociatiei de proprietari sunt accesibile online 24/24. In cazul in care la un moment dat, administratorul actual nu se mai poate ocupa cu succes de indatoririle sale fata de asociatia dumneavoastra de proprietari, aveti certitudinea ca gestiunea asociatiei exista si in ultima instanta puteti apela cu incredere la personalul nostru calificat. Stim cu totii din experienta ca foarte, foarte greu se gasesc administratori de incredere, profesionisti adevarati, de aceea in pachetul de servicii administrative va oferim gratuit si sprijin legislativ specific asociatiilor de proprietari.


INREGISTRARE ASOCIATIE

Completati datele de mai jos cat mai exact posibil si veti primi via email datele de acces (folosirea aplicatiei este gratuita in primele luni astfel ca la inceput puteti merge in paralel, gestiunea actuala si cea cu programul de gestiune eADMIN®. Pentru a usura tranzitia, daca este necesar va oferim asistenta gratuita in realizarea soldurilor initiale ale gestiunii asociatiei dumneavoastra de proprietari).

DATE ASOCIATIE:
CIF 
Bloc 
Judet 
 
DATE UTILIZATOR:
Email 
Telefon 
Mesaj
CIF-ul asociatiei de proprietari si adresa de email sunt obligatorii
 
  eADMIN

PROGRAM CONTABILITATE
ASOCIATII DE PROPRIETARI

DOWNLOAD
v.2.0.0.0
versiune personalizata
 
eADMIN © 2024

SUPORT TEHNIC


Luni - Vineri, 10:00 - 20:00

PROGRAM CONTABILITATE ASOCIATII DE PROPRIETARI


email: contact@e-admin.ro | telefon: 0727 035555
eADMIN